Privatflytning

Der kan være store forskelle i kvaliteten og oplevelsen af en flytning. Derfor har vi altid kommunikation i fokus. Grundahl Flyt er altid fair med prisen og står for kvalitet og fleksibilitet frem for alt.

  • Gratis besigtigelse
  • Dialog med kunden om opgaven
  • Udarbejdes af professionelle
  • Fleksible dør-til-dør løsninger

Vi er fleksible

Hurtig levering

Dør til dør

Gratis konsulentbesøg

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg, hvor vi tager en snak om de behov, du har i forbindelse med flytningen. Vi har mange års erfaring på området og vil være i stand til, at svare på alle dine spørgsmål vedrørende din flytning. Vi planlægger sammen din flytning fra start til slut og skræddersyr en løsning som passer til dit budget og dine behov.

Tal med os i dag

  • Sikker kørsel
  • Skarp pris
  • God dialog

Flyttekasser

Vi har flyttekasser til alle formål, som vi gerne leverer og henter igen. Ved levering af flyttekasserne tilbyder vi altid en vejledning i optimal brug af flyttekasserne. Udover flyttekasser får du glasdeler og silkepapir med uden beregning. Vi leverer flyttekasser i hele København og på hele Sjælland. Vi bruger kun flyttekasser af høj kvalitet, så de kan holde til hele din flytning uden problemer.

Fleksible på dine vegne

Du beslutter helt selv, om du ønsker hjælp til hele processen af din flytning herunder afmontering, emballering, nedpakning af dine ting og opsætning af dem i dit nye hjem, eller om du blot vil have hjælp til transport af dine ting – det er helt op til dig. Vi har alt flyttemateriale, der skal bruges til nedpakning!

F.A.Q.

Flytter i fra dør til dør?

Ja vi flytter  fra dør til dør uanset om det er hus eller lejlighed.

Pakker i også ned?

Vi kan pakke alt eller bare den ønskede mængde ned. Det er efter eget valg.

Hvordan er jeg forsikret?

Vi har en standard flytteforsikring, hvilket gør at skader som er tilført under flytning, vil blive erstattet. Husk at du skal kunne vise at skaden ikke var der før.