Erhversflytning

Grundahl Flyt står gerne for din virksomheds flytning. Vi har mange års erfaring med, at flytte tunge ting og vi går professionelt til opgaven med sikkerheden i fokus med vores kompetente mandskab.

  • Flyttekasser
  • Nedpakning
  • Udpakning
  • Mandskabsudleje

Vi er fleksible

Hurtig levering

Dør til dør

Sikkerhed først

Hos Grundahl tilbyder vi ikke kun at pakke og flytte småting. Vi tilbyder også at håndtere tunge og effekter der ellers vil være svært at transportere. Dette er oftest effekter der skal håndteres forsigtigt med sikkerhed i fokus. Med vores erfaring er du og dine værdifulde genstande i sikre hænder.

Tal med os i dag

  • Sikker kørsel
  • Skarp pris
  • God dialog

Flyttekasser

Vi har flyttekasser til alle formål, som vi gerne leverer og henter igen. Ved levering af flyttekasserne tilbyder vi altid en vejledning i optimal brug af flyttekasserne. Udover flyttekasser får du glasdeler og silkepapir med uden beregning. Vi leverer flyttekasser i hele København og på hele Sjælland. Vi bruger kun flyttekasser af høj kvalitet, så de kan holde til hele din flytning uden problemer.

Kontakt os i dag

Vi tilbyder et uforpligtende besøg hvor vi tager en snak om de behov du har i forbindelse med flytningen. Vi har mange års erfaring på området, og vil være i stand til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende din flytning.

Vi planlægger sammen din flytning fra start til slut, og skræddersyr en løsning som passer til dit budget og dine behov.

F.A.Q.

Flytter i fra dør til dør?

Ja vi flytter  fra dør til dør uanset om det er hus eller lejlighed.

Pakker i også ned?

Vi kan pakke alt eller bare den ønskede mængde ned. Det er efter eget valg.

Hvordan er jeg forsikret?

Vi har en standard flytteforsikring, hvilket gør at skader som er tilført under flytning, vil blive erstattet. Husk at du skal kunne vise at skaden ikke var der før.