Privatflytning

Oplevelsen og kvaliteten af en flytning kan svinge fra firma til firma. Hos Grundahl flyt har vi altid vores kunder i fokus. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og står for kvalitet og fleksibilitet frem for alt. På den både kommer du og dine vigtige ejendele sikkert videre.

Gratis konsulentbesøg

Hos Grundahl Flyt tilbyder vi altid et uforpligtende konsulentbesøg. Her tager vi i fællesskab en snak om de behov, du har i forbindelse med en flytning. Vi har mange års erfaring på området, og vores kompetente medarbejdere er i stand til at svare på alle dine spørgsmål.

Hos Grundahl Flyt er du som kunde i fokus, og vi planlægger i fællesskab din flytning fra start til slut. Ved at vælge os får du en skræddersyet løsning, som passer til netop dit budget og dine behov.

Hos Grundahl Flyt kan vi bl.a. tilbyde dig

Gratis besigtelse

Tydelig dialog omkring udførelsen af flytteopgaven

Professionelle medarbejdere

Fleksible dør-til-dør-løsninger

Flyttekasser

Grundahl Flyt har flyttekasser til alle formål, som vi gerne leverer og henter igen i forbin-delse med din flytning. Ved levering tilbyder vi altid en grundig vejledning i optimal brug af flyttekasserne. Ud over flyttekasserne får du, uden ekstra beregning, glasholdere og silke-papir til at beskytte de skrøbelige genstande bedst muligt.


Vi leverer flyttekasser i hele København og på resten af Sjælland. Hos os kan du stole på vores kvalitetstjekkede flyttekasser, så din flytning forløber gnidningsfrit og helt uden pro-blemer.

Fleksible på dine vegne

Hos Grundahl Flyt er vi med dig hele vejen. Det er uanset, om du ønsker hjælp til hele processen med din flytning, altså afmontering, emballering, nedpakning af dine ting og opsætning af dem i dit nye hjem, eller om du blot vil have hjælp til transport af dine ting. Det er helt op til dine behov.

Grundahl Flyt har alt det flyttemateriale, der skal bruges til nedpakning af dit hjem. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring din flytteopgave. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring din flytteopgave.