Erhvervsflytning

Grundahl Flyt står gerne for din virksomheds flytning. Vi har mange års erfaring med flytning af erhvervslokaler samt tungere inventarer og går professionelt til opgaven. Vores mandskab er yderst kompetente, og vi har altid sikkerheden i fokus.

Sikkerheden fremfor alt

Hos Grundahl Flyt går vi langt for vores kunder og tilbyder mere end bare at pakke og flytte småting. Vi tilbyder også at håndtere tunge objekter, der ellers vil være svære at transportere. Vi er nemlig specialiseret i håndtering af tungere objekter – helt forsigtigt og med sikkerhed i fokus.

Med vores erfaring hos Grundahl Flyt er du og dine værdifulde genstande i sikre hænder.

Grundahl Flyt kan bl.a. tilbyde din virksomhed

Gratis leje af flyttekasser

Nedpakning

Udpakning

Mandskabs- udleje

Flyttekasser

Grundahl Flyt har flyttekasser til alle formål, som vi gerne leverer og henter igen i forbin-delse med din flytning. Ved levering tilbyder vi altid en grundig vejledning i optimal brug af flyttekasserne. Ud over flyttekasserne får du, uden ekstra beregning, glasholdere og silke-papir til at beskytte de skrøbelige genstande bedst muligt.


Vi leverer flyttekasser i hele København og på resten af Sjælland. Hos os kan du stole på vores kvalitetstjekkede flyttekasser, så din flytning forløber gnidningsfrit og helt uden pro-blemer.

Kontakt os for erhvervsflyt i dag

Hos Grundahl Flyt tilbyder vi altid et uforpligtende konsulentbesøg. Her tager vi i fællesskab en snak om de behov, du og din virksomhed har i forbindelse med en flytning.

Vi har mange års erfaring på området, og vores kompetente medarbejdere er i stand til at svare på alle dine spørgsmål. Hos Grundahl Flyt er du som kunde i fokus, og vi planlægger i fællesskab din flytning fra start til slut. Ved at vælge os får du en skræddersyet løsning, som passer til netop dit budget og dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring din flytteopgave.